Приветствую Вас, Гость
Главная » 2013 » Август » 21 » Футбольные клубы: ТПС Турку (Финляндия) / FC TPS Turku (ч.2)
18:38
Футбольные клубы: ТПС Турку (Финляндия) / FC TPS Turku (ч.2)

ТПС Турку (Финляндия)
FC TPS Turkuчасть 1
часть 2FC TPS Turku 2010
25.09.2010, Sonera-stadion, Helsinki..Suomen Cupin 2010 loppuottelu FC HJK Helsinki - FC TPS Turku..TPS:n aloituskokoonpano, takana vasemmalta: Mikko Manninen, Toni Kolehmainen, Jaakko Nyberg, Kalle M?kinen, Roope Riski & Jonatan Johansson..Edess? vasemmalta: Mika EUR?ritalo, Jukka Lehtovaara, Jarno Heinikangas, Sami R?hm?nen & Riku Riski.. ©Juha Tamminen.


14.06.2007, Veritas Stadion, Turku, Finland..Veikkausliiga 2007 - Finnish League 2007.TPS Turku - FC Honka. TPS:n aloituskokoonpano, takana vasemmalta: Mikko Paatelainen, Armand One, Kasper H?m?l?inen, Jarno Heinikangas, Simo Valakari, Mika ??ritalo..Edess? vasemmalta: Jussi Nuorela, Jukka Lehtovaara, Sami R?hm?nen, Jani Saraj?rvi, Ady..©Juha Tamminen.....ARK:k


15.06.2005, Veritas Stadion, Turku, Finland..Veikkausliiga 2005 / Finnish League 2005. TPS Turku v FC Lahti. TPS:n aloituskokoonpano, takana vasemmalta: Juha Virkki, Jani Tuomala, Ville Lehtonen, Petri Leino, Mikko Hyyrynen & Jussi Haijanen..Edess? vasemmalta: Janne Vellamo, Marco Casagrande, Jarno Auremaa, Jukka-Pekka Tuomanen & Jarno Heinikangas..©Juha Tamminen.....ARK:k:k


12.08.2004, Veritas Stadion, Turku, Finland.. Veikkausliiga 2004 / Finnish League 2004. FC TPS Turku v KooTeePee. TPS:n aloituskokoonpano, takana vasemmalta: Mikko Hyyrynen, Jarno Heinikangas, Ville Lehtonen, Jukka-Pekka Tuomanen, Janne Vellamo & Marco Casagrande..Edess? vasemmalta: Gabor Szilagyi, Jyri Kallio, Joonas Tursas, Petri Leino & Jani Tuomala.. ©Juha Tamminen.....ARK:k


28.05.1995, Kupittaa, Turku. Veikkausliiga, Turun Palloseura v FinnPa. TPS:n aloituskokoonpano, takarivi vasemmalta oikealle: Tom Enberg, John Allen, Petri Sulonen, Panu Toivonen, Mika Walld?n & Jani Pylk?s.. Eturiviss? vasemmalta oikealle: Janne savolainen, Marco Casagrande, Jasse Jalonen, Timo Lahtivuori & Jani Keula.. ©Juha Tamminen


01.05.1993, Kupittaa, Turku.Jalkapalloliiga, Turun Palloseura v Tampereen Pallo-Veikot. TPS:n aloituskokoonpano, takarivi vasemmalta oikealle: Janne Lehtinen, Tommi Leppiniemi, Petri Sulonen, Petteri Viljanen, Mika Aaltonen & Ari Heikkinen.. Eturiviss? vasemmalta oikealle: Tom Enberg, Kimmo Lipponen, Janne Oinas, Petri Jakonen & Tommi Virtanen.. ©Juha Tamminen


26.10.1991, Olympic Stadium, Helsinki, Finland..Suomen Cupin loppuottelu / Finnish Cup Final, Kuusysi Lahti v Turun Palloseura..Cup winners TPS. ©Juha Tamminen


21.04.1991, Kupittaa, Turku. Jalkapalloliiga, Turun Palloseura v FC Kuusysi. TPS: n aloituskokoonpano,
takarivi vasemmalta oikealle: Mika Aaltonen, Tero Forss, Petri Sulonen, Ari Heikkinen, Esa Johansson & Niclas Gr?nholm..Eturiviss? vasemmalta oikealle: Marko Rajam?ki, Kim Suominen, Juha Laaksonen, Dan-Ola
Eckerman & Kimmo Lipponen.. ©Juha Tamminen


06.05.1990, Ratina, Tampere..Jalkapalloliiga, Tampereen Ilves v Turun Palloseura. TPS:n aloituskokoonpano, takarivi vasemmalta oikealle: Petri Kiuru, Juha Halonen, Petri Sulonen, Pertti Vigren & Dan-Ola Eckerman.. Eturiviss? vasemmalta oikealle: Niclas Gr?nholm, Marko Rajam?ki, Kimmo Lipponen, Kim Suominen, Juha Laaksonen & Jyrki H?nnik?inen.. ©Juha Tamminen


24.09.1989, Kupittaa, Turku. SM-sarja, Turun Palloseura v Rovaniemen Palloseura. TPS:n aloituskokoonpano, takarivi vasemmalta oikealle: Esa Johansson, Juha Halonen, Petri Sulonen, Ari Heikkinen & Tomi Jalo..Eturiviss? vasemmalta oikealle: Kari Skants, Niclas Gr?nholm, Dan-Ola Eckerman, Juha Laaksonen, Esa Nieminen & Marko Rajam?ki.. ©Juha Tamminen


24.07.1988, Kupittaa, Turku. SM-sarja, Turun Palloseura v Helsingin Jalkapalloklubi. TPS:n aloituskokoonpano, takarivi vasemmalta oikealle: Petri Sulonen, Ari Heikkinen, Esa Johansson, Juha Halonen, Tomi Jalo & Dan-Ola Eckerman.. Eturiviss? vasemmalta oikealle: Kimmo Lipponen, Juha Laaksonen Jyrki H?nnik?inen, Marko K?ykk? & Marko Rajam?ki.. ©Juha Tamminen


15.05.1987, Urheilupuisto, Turku. SM-sarja, Turun Palloseura v Kuopion Palloseura. TPS: n aloituskokoonpano, takarivi vasemmalta oikealle: Tomi Jalo, Vesa Salmela, Esa Johansson, Kari Skants, Petri Sulonen & Dan-Ola Eckerman..Eturiviss? vasemmalta oikealle: Ari Heikkinen, Tommi Paavola, Mika Aaltonen, Juha Laaksonen & Marko Rajam?ki.. ©Juha Tamminen


26.06.1985, Kupittaa, Turku, Finland..Mestaruussarja / Finnish National Championship, Turun Palloseura v Kemin Palloseura..TPS Turku starting line up.. ©Juha Tamminen


07.10.1984, Kisapuisto, Lahti, Finland..Mestaruussarja, loppuottelun 1. osa / Finnish National Championship, play off final 1st leg, FC Kuusysi v Turun Palloseura..TPS:n aloituskokoonpano, takana vasemmalta: TomoiJalo, Risto Rosenberg, Pauno Kym?l?inen, Heikki Suhonen & Pasi Rasimus..Edess? vasemmalta: Erkka Pet?j?, Kimmo Lipponen, Mika Lipponen, Mika Aaltonen, Dan-Ola Eckerman & Timo Jalo.. ©Juha Tamminen.


ТПС Турку 2011JHurme 06 05 2011


KHamalainen 27 04 09


TKolehmainen 06 05 11


NKuq i06 05 11


artsi TW


henrik moisander


jaakko nyberg


jallu


juho lahde 11 tero wester


jukka TW


roope tpstv


roope tuuletus


juhla TW


kole TW


Kolehmainen 06 05 11


mika aaritalo


nasse


niklas moisander


patrik lomski


riku riski


riku riski


riku riski


TW 16


TW


TW Kuqi


TW (что обозначают такие подписи, я не знаю)


Состав команды 2011Страны и клубы > Финляндия


Просмотров: 2783 | Добавил: evgeny64 | Теги: футбол | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0